A MAGYAR KÉZMŰVESSÉGÉRT DÍJ ARANY FOKOZATÚ KITÜNTETÉSÉBEN RÉSZESÜLT GAÁL OTTÓ SZOBAFESTŐ-MÁZOLÓ-TAPÉTÁZÓ MESTER

A MAGYAR KÉZMŰVESSÉGÉRT DÍJ ARANY FOKOZATÚ KITÜNTETÉSÉBEN RÉSZESÜLT GAÁL OTTÓ SZOBAFESTŐ-MÁZOLÓ-TAPÉTÁZÓ MESTER

A Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület a Magyar Kézművességért Díj Arany fokozatú kitüntetésre terjesztette fel Gaál Ottó szobafestő-mázoló-tapétázó mestert.

Gaál Ottó 1968-ban szerzett szobafestő-mázoló-tapétázó szakmunkás bizonyítványt, 1979 júliusától önálló kisiparosként tevékenykedett, 1981-ben Kaposváron sikeres mestervizsgát tett. Több mint négy évtizeden keresztül tisztességgel, becsülettel végezte szakmai tevékenységét, a megrendelői megelégedettsége mellett. Munkáját alaposság, pontosság, megbízhatóság jellemezte. Szakmai munkássága során hosszú időn keresztül vállalta tanulók tartását, megismertette velük a festés-mázolás alapjait, a szakmai fogásokat. Voltak olyan tanítványai, akik több éven keresztül mellette maradtak, együtt dolgoztak vele.

A kitüntetés átadására az IPOSZ XXXVIII. Közgyűlésén Németh László, az IPOSZ elnöke adta át.

Fotó: Juhász Melinda

Forrás: http://www.iposz.hu/aktualis-hireink/a-magyar-kezmuvessegert-dij-arany-fokozatu-kitunteteseben-reszesult-gaal-otto-szobafesto-mazolo-tapetazo-mester

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .