„Szakmám az életem”: A Vándor és a Kalandorock, Szekeres Adrien – Zongorára hangolva

„Szakmám az életem”: A Vándor és a Kalandorock, Szekeres Adrien – Zongorára hangolva

2021. december 20-án két koncerttel zárult a „Szakmám az életem” könnyűzenei rendezvénysorozat a Kiss László Városi Sportcsarnokban.

A program kezdetén Szaka Zsolt, a Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület elnöke köszöntötte a megjelent vendégeket.

Az előző rendezvényekhez hasonlóan előszőr egy helyi együttes lépett a színpadra. A Vándor és a Kalandorock együttes közel kétórás műsorral kápráztatta el a közönséget.

Repertoárjuk a hazai klasszikus rockslágereken kívül tartalmaz saját dalokat és nemzetközi sikereket is.

Köszönjük, hogy vállalták a fellépést!

Az esti programban Szekeres Adrien és Kiss Gábor „Zongorára hangolva” című műsora következett. Igazi karácsonyváró hangulatot teremtettek dalaikkal, amelyek a szeretetről és az ünnepről szóltak.

Gyakran megszólaltatták a közönséget is – és legnagyobb meglepetésükre többen is gyönyörűen énekelték a dalaikat (ezt a koncert után mondták). Köszönjük a rögtönzött háttérénekeseknek! Kiérdemelték a „kis közönség nagy szívvel” jelzőt.

A vendégek melegséggel a szívükben távozhattak a koncertek helyszínéről és megfelelő alapot kaptak az ünnepi készülődéshez.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Nemzeti Együttműködési Alap és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.

Írta: Szaka Zsolt

Fotók: Kiss Kálmán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .