Marcali Polgári Bál 2020

Marcali Polgári Bál 2020

2020. január 18-án, szombaton 19 órakor a Kiss László Sportcsarnokban került megrendezésre a Marcali Polgári Bál. A nagy érdeklődésre számot tartó estély teljes bevételét jótékony célokra ajánlottuk fel, melyet a jelenlévők szavazatai alapján utólag fogunk nyilvánosságra hozni és ünnepi keretek között átadni. A jelölő szelvényen összesen 7 lehetőség közül lehetett egyet választani. Az eredményt később tesszük közzé.

A bál védnökei Móring József Attila országgyűlési képviselő és Huszti Gábor, a Somogy Megyei közgyűlés alelnöke, háziasszonya Nagy Csenge Sára volt. Az estélyt megtisztelte jelenlétével Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke.

A mulatság színvonalát Katz Zsófi, a Budapesti Operettszínház énekes-színésze, musical és karaoke magyar bajnok műsora emelte népszerű slágerekkel. Zsófi 2012 óta a „Balaton hangja”. A kezdéstől a zárásig a Retrokonok együttes szolgáltatta a zenét és gondoskodott a garantáltan jó hangulatról.

A Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület és a társszervezők nevében külön köszönet jár mindenkinek a sok támogató segítségért, amit kaptuk annak érdekében, hogy az idei évben ismét megrendezhessük a korábban évekig feledésre ítélt, azonban ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvendő (általunk harmadszor megszervezett) Marcali Polgári Bált.

A támogatók listáját később közzétesszük.

Köszönjük, hogy hozzájárultak egy nemes ügyhöz és nem mellesleg közel 300 bálozó szórakozásához.

Legnagyobb köszönet a résztvevőknek jár, hiszen érdeklődés hiányában a rendezvény nem valósulhatott volna meg.

Külön köszönjük Huszti Gáborné (Andrea) rengeteg önzetlen munkáját!

A rendezvényt a helyi és somogyi vállalkozások mellett támogatta a Nemzeti Együttműködési Alap, a Bethlen Gábor Alapkezelő és a Miniszterelnökség.

Írta: Szaka Zsolt

Fotók: Szaka Zsolt, Kiss Kálmán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .