Marcali Polgári Bál 2018

Marcali Polgári Bál 2018

2018. január 27-én, szombaton 19 órakor a Marcali Polgári Bál jótékony céllal került megrendezésre a Gyermekélelmezési Központban. A telt házas estély teljes bevételét a Marcali Hidas Frigyes Zeneiskola növendékei számára ajánlottuk fel, ezért örömünkre szolgált, hogy ilyen sokan részt vettek a rendezvényünkön.

A mulatság színvonalát a Zeneiskola növendékeinek az előadása és a Marcali Három Tenor igényes műsora is emelte. A kezdéstől a zárásig a Retrokonok együttes szolgáltatta a zenét és gondoskodott a garantáltan jó hangulatról.

A bál fővédnöke Móring József Attila országgyűlési képviselő, védnöke pedig Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke volt. Az estélyt megtisztelte jelenlétével Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke és Neszményi Zsolt kormánymegbízott is. A mulatság háziasszonya Mazzag-Ódor Barbara volt.

A tombolafelajánlók névsora a köszönetnyilvánításkor egy A/4-es oldalt is kitöltött! A Dél-Balatoni borvidék neves borászai felajánlásaikkal tették lehetővé, hogy az este folyamán borárverést is tartsunk.

A Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület és a további szervezők nevében szeretnénk külön megköszönni azt a sok támogató segítséget, amit kaptunk annak érdekében, hogy újból megrendezhessük ezt a korábban feledésre ítélt bált.

 

Írta: Szaka Zsolt

 

Fotók: Kiss Kálmán

 

One thought on “Marcali Polgári Bál 2018

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .