Marcali Polgári Bál 2024

Marcali Polgári Bál 2024

2024. március 23-án, szombaton 19 órakor a Kiss László Sportcsarnokban került megrendezésre a Marcali Polgári Bál. A nagy érdeklődésre számot tartó estély teljes bevételét jótékony célokra ajánlottuk fel, melyet a jelenlévők szavazatai alapján utólag fogunk nyilvánosságra hozni és ünnepi keretek között átadni. A jelölő szelvényen összesen 10 lehetőség közül lehetett egyet választani. Az eredményt később tesszük közzé.

A bál védnöke: Móring József Attila kormánybiztos, országgyűlési képviselő, és dr. Pozsonyi Márk, az ipartestület vezetőségi tagja, polgármester-jelölt; háziasszonya Ódor Barbara volt. Az estélyt megtisztelte jelenlétével: Biró Norbert, a Somogy Vármegyei Közgyűlés elnöke; Huszti Gábor, a Somogy Vármegyei közgyűlés alelnöke; Vetési Bernadett, a Somogy Vármegyei Kormányhivatal főigazgatója; Göntérné dr. Gyirán Szilvia, a Somogy Vármegyei Kormányhivatal, Marcali Járási Hivatal hivatalvezetője; Tanicsné dr. Laklia Cecília, a Somogy Vármegyei Kormányhivatal, Barcsi Járási Hivatal hivatalvezetője; Fehér Gábor alezredes, a Somogy Vármegyei Védelmi Bizottság titkára; valamit több környékbeli polgármester is.

A mulatság színvonalát Varga Miklós, Máté Péter-díjas énekes, színművész, rockzenész – mint sztárvendég – műsora emelte népszerű slágerekkel. A kezdéstől a Senior Zenekar együttes szolgáltatta a zenét és gondoskodott a garantáltan jó hangulatról.

A Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület és a társszervezők nevében külön köszönet jár mindenkinek a sok támogató segítségért, az értékes tombola felajánlásokért, amit kaptuk annak érdekében, hogy az idei évben ismét megrendezhessük a korábban évekig feledésre ítélt, és a Covid-járvány miatt szüneteltetett, de ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvendő (általunk megszervezett) Marcali Polgári Bált.

A támogatók listáját később közzétesszük.

Köszönjük, hogy hozzájárultak egy nemes ügyhöz és nem mellesleg több, mint 350 bálozó szórakozásához.

Legnagyobb köszönet a résztvevőknek jár, hiszen érdeklődés hiányában a rendezvény nem valósulhatott volna meg.

A rendezvényt – a helyi és somogyi vállalkozások mellett – támogatta a Városi Civil Alap (VCA) és a Petőfi Kulturális Ügynökség.

Írta: Szaka Zsolt

Fotók: Bogdán László/HA3TBL, Kiss Kálmán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .