Dr. Papp Lajos: Szívvel-lélekkel Marcaliban

Dr. Papp Lajos: Szívvel-lélekkel Marcaliban

2019. május 20-án, hétfőn 18 órától dr. Papp Lajos, Széchenyi-díjas szívsebész-professzor „Szívvel-lélekkel Marcaliban” címmel tartott előadást a Művelődési Házban.

A rendkívül sok érdeklődőt vonzó rendezvényt Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg.

Majd dr. Papp Lajos vette át a szót, aki a test és a lélek egységéről beszélt és az ezzel kapcsolatos felelősségünkről. Mint elhangzott: „Dolgunk van a világban, önmagunkért, családjainkért, kereszténységünkért, nemzetünkért!”

A méltán népszerű szívsebész a hitvallását a következő gondolatokkal foglalta össze könyvében: „Életem szolgálat. Szolgálni az embert, szolgálni a betegeket. Teremtőtől kapott hittel, krisztusi szeretet jegyében gyógyítani.

Több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalataimat, tudásomat kívánom ötvözni a holisztikus gondolkodással és az elfelejtett, évezredes népi bölcsességekkel. Gyógyítani szívvel-lélekkel. Szívet-lelket-testet. Az EGY-etemes embert.”

Az előadás után dr. Papp Lajos dedikálta könyveit.

A rendezvényt a Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület szervezte a Nemzeti Együttműködési Alap, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Miniszterelnökség támogatásával.

Írta és fotók: Kiss Kálmán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .