2. Marcali Polgári Bál 2019

2. Marcali Polgári Bál 2019

2019. január 19-én, szombaton 19 órakor a Kiss László Sportcsarnokban jótékony céllal került megrendezésre a Marcali Polgári Bál. A nagy érdeklődésre számot tartó estély teljes bevételét jótékony célokra ajánlottuk fel, melyet a jelenlévők szavazatai alapján utólag fogunk nyilvánosságra hozni és ünnepi keretek között átadni. A jelölő szelvényen összesen 9 lehetőség közül lehetett egyet választani a következőkből: Marcali gombai templom felújítása, Marcali Református Egyházközség orgonája, Marcali VFC-Labdarúgó Klub, Emlékállítás Gál tanár úr munkásságának Marcaliban, Somogy Megyei Gyermekvédelmi Központ- Százszorszép Gyermekotthon (Marcali Csecsemő Otthon), Megbékélés Szociális Otthon Alapítvány (Anna Otthon), Marcali NivoMed Úszóegyesület, Marcali VSZSE – Marcali Városi Szabadidő és Sportegyesület- Kézilabda Szakosztálya, Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Marcali Tagintézménye (Nevelési Tanácsadó).

A bál fővédnöke Huszti Gábor, a Somogy Megyei közgyűlés alelnöke, védnöke pedig Móring József Attila országgyűlési képviselő, háziasszonya Ódor Barbara volt. Az estélyt megtisztelte jelenlétével Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke és Kárpáti Tímea, a Somogy Megyei Vállalkozói Központ főigazgatója is.

A mulatság színvonalát az Emerton-díjas Szulák Andrea énekesnő műsora emelte népszerű slágerekkel. A kezdéstől a zárásig a Retrokonok együttes szolgáltatta a zenét és gondoskodott a garantáltan jó hangulatról.

A Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület és a további szervezők nevében külön köszönet jár mindenkinek a sok támogató segítségért, amit kaptuk annak érdekében, hogy az idei évben ismét megrendezhessük a korábban ugyan feledésre ítélt, azonban ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvendő 2. Marcali Polgári Bált.

A rendezvényt támogatta a Nemzeti Együttműködési Alap és a Miniszterelnökség.

Jövőre újból találkozunk!

Írta és fotók: Kiss Kálmán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .