Marcali Polgári Esték Bayer Zsolttal

Marcali Polgári Esték Bayer Zsolttal

2018. október 25-én, csütörtökön 18 órától a Művelődési Házban „Marcali Polgári Esték” címmel egy új programsorozat vette kezdetét a városban, amely nemcsak a közösség tájékoztatását szolgálja, hanem az embereket érintő mindennapi kérdésekre is választ lehet kapni a politikusoktól és meghívott vendég előadóktól.

A Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület szervezésében elindított rendezvény első meghívottja a médiából jól ismert Bayer Zsolt újságíró volt; valamint Móring József Attila országgyűlési képviselő, és Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke, akik mint házigazdák beszéltek a helyi, hazai és európai témákat érintő kérdésekről. Az est moderátora Lengyel János, a Somogyi Hírlap főszerkesztője volt.

A felszólalók egyöntetűen kijelentették, hogy Magyarország döntő kérdések előtt áll a jövő évi európai uniós választások előtt. Az előadás végén a hallgatóságból többen is kérdéseket tettek fel az előadóknak. Természetesen az érdeklődés középpontjában ezúttal is a Marcali kórház ügye és a gyógyszálló jövője volt a legfőbb téma.

 

Írta és fotók: Kiss Kálmán

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .